onsdag, mars 09, 2005

 

Hmmm

Utfallet av dette kan bli katastrofalt, uinteressant, uleselig og eventuelt nedlagt fordi sansynligvis kanskje ingen vet om dette... Men vi får se!

Tenkte dere kunne få et innblikk i livet mitt her... Time will show!

For tiden har jeg kjøpt meg leilighet. Den var dyr. Jeg tror ikke jeg får råd til mat... Men det er selvfølgelig bare en innbilning. Håper jeg da. Grunnet denne lille episoden med egen leilighet har jeg pendlet mellom de ytterste planetene og ikke lett å kommunisere med. Surrer mye, mer enn vanlig. Men for det meste blid og noen ganger litt stressa. Jeg flytter inn 1. april tror og håper jeg. Da får jeg en helt egen postkasse! Det har jeg aldri hatt før. De som henger der er stygge. Jeg vet ikke om de følger med. Jeg har kanskje lyst på en litt finere. Når jeg først skal ha min egen postkasse liksom.

Ellers går jeg på skole. Det vet dere forhåpentligvis. Vi har det veldig gøy. I dag jobbet vi med leire og jeg har laget en skikkelig tøff løve-drage. Hvis den knekker eller eksploderer blir jeg lei meg. Aldri laget noe så tøft før, inbiller jeg meg.

Men nå skriver jeg ikke mer, kanskje det ikke funker. Da må jeg skrive en gang til. Det gidder jeg ikke. Da kan det være det samme.

Stooore klemmer fra Trønderen. Glad i dere alle!!!

PS: Ja Iris du skal få kreditt for denna!!! Gla i deg
Comments:
Yes! Nå begynner jeg faktisk å få menge blogvenner. Det er faktisk den beste måten å oppdatere seg på venners liv og helse - man blir så ærlig av å skrive ;)

Jeg kommer til å være innom hver dag ;)
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?